Дознајте кои се особините на луѓето со вистински интегритет

Луѓето со интегритет најчесто се одликуваат со следниве заеднички особини...

5 работи кои луѓето со интегритет ги прават поинаку од останатите

При средбата со луѓе кои имаат исклучителен интегритет, веднаш знаете дека има нешто особено во нив што се чувствува како привлечна сила.

Лудите луѓе се најдобри: 11 причини зошто мора да бидете луди за да успеете во животот

Тие им веруваат на своите инстинкти - ова е само едно од нештата што ги прави лудите луѓе толку успешни.

Луѓето со интегритет се подобри луѓе. Еве како!

Да се има интегритет значи да се прави она што е правилно и хумано дури и тогаш кога можете да смислите милион изговори да не го направите тоа.

10 работи кои вистинскиот маж ги прави кога е во врска

Некои велат дека не постои нешто како „вистински маж“, а други се обидуваат да го дефинираат давајќи безброј свои видувања обликувани според своите желби и потреби.

Што значи да се биде професионален?

Сите убаво знаеме дека за да бидеме успешни во која било работа и на кое било поле, треба да бидеме професионални. Но, дали сме? Дали се придржуваме до она што сме го ветиле или договориле?
Датум: 26 мар 2014
, Автор: