Комплетен водич за праќање пораки

Водич за праќање пораки кој ќе ви помогне да се образувате во овој вид комуникација со вашите пријатели.

Дали ги завршувате работите докрај или само така мислите?

Многу често сме се наоѓале во ситуација да мислиме дека некоја работа која требало да ја сработиме е готова, но кога ќе дојде претпоставениот или тој/таа што ни ја има дадено задачата, ни кажуваат дека и не е баш завршена.
Датум: 21 мај 2015
, Автор:

Декорирајте ја новогодишната трпеза: Салфетки во форма на новогодишна елка

Ако декорацијата на новогодишната и божиќната трпеза ви е од голема важност, тогаш би требало да ја разгледате оваа прекрасна идеја.
Датум: 14 дек 2014
, Автор:

Инструкции за правење деца

Со вака документирана бременост, на овие двајца родители нема да им биде тешко да ѝ објаснат на малата Жистин како доаѓаат бебињата на овој свет.

Кратки животни инструкции

Овие кратки инструкции се инспиративни, ведри, дел од нив дури и смешни, но сепак, во суштина сите се реални. Интересни да се прочитаат, а поучни за да се применат.