иницијатива | Кафе пауза

Голем кинески хороскоп за 2022 година: Што ќе ни донесе годината на Тигарот?

Според кинескиот хороскоп, 2022 година е во знакот на Тигарот.

Како да го направите првиот чекор без да оставите лош впечаток?

Веќе одамна жените докажаа дека се рамноправни со мажите на повеќе животни полиња. Едно од нив е и љубовта и сѐ што оди со неа, вклучувајќи го и оној фамозен прв чекор.

Најсилното женско оружје: 5 нешта кои сите мажи ги забележуваат за време на сексот

Ако сакате да доживеете незаборавно сексуално искуство, насочете го вашето внимание кон овие 5 детали кои се првите нешта кои секој маж ги забележува кај жените за време на сексот...

Како да бидете човек од акција?

„Многу одамна дојдов до сознание дека луѓето кои постигнуваат успех ретко седат со скрстени раце и дозволуваат нештата да им се случат. Тие одат и им се случуваат на нештата.“ - Леонардо да Винчи
Датум: 12 фев 2015
, Автор:

Основни особини на лидерите

Лидери се луѓето кои се спремни за акција, фокусирани на крајната цел и кои ефикасно ги насочуваат другите да извршат одредена работа.
Датум: 16 јан 2015
, Автор: