Топ 10 најбрзо растечки индустрии во 2016 година

Еве кои индустрии имаат најголем потенцијал за растење во иднина.

Порно актерките се посреќни од останатите жени?

Според новото истражување, тие се психолошки поздрави, посреќни, имаат голема самодоверба, подобар квалитет на живот, попозитивни се, имаат повеќе енергија и подобро спијат.

Мода низ фотографиите на Дејвид Eрбанки

Роден во 1994 година, Дејвид Ербанки го купил својот прв фотоапарат во 2007 и почнал да експериментира фотографирајќи кукли. Но, кога веќе дошол во средно школо, сфатил дека сака сериозно да се занимава со фотографирање на човечки субјекти.
Датум: 17 дек 2010
, Автор: