Поучна индиска народна приказна која ќе ви ги отвори очите

Луѓето честопати не ги забележуваат работите што им се пред очи, а ги бараат во далечни места, преку мориња, океани, брда и планини.

Индиска крем салата со многу зеленчук

Превкусен прилог кој можете да го послужите со секаков ручек...