инвестиција | Кафе пауза

Како да инвестирате повеќе во себе за да постигнете личен напредок?

Секое искуство, секој избор, секоја работа што ја правите – сите овие нешта можат да бидат инвестиција во секојдневниот живот.

Повеќе од моден додаток: 4 причини зошто рачниот часовник е исплатлива инвестиција

Во морето на модни додатоци постои еден кој и тоа како се истакнува – рачниот часовник. Еве зошто треба да го купите!

3 мали инвестиции за голема љубов и долготрајна врска

Иако секоја љубовна врска бара огромна посветеност и труд, сепак постојат и неколку мали и едноставни трикови кои можат да ја зацврстат вашата поврзаност без многу мака.

3 совети за да изгледате елегантно без да потрошите многу пари

Елеганцијата е поим со кој секоја жена би сакала да се опише. Честопати се поврзува со трошење многу пари. Затоа ви откриваме 3 совети кои ќе го побијат овој мит.

Сакате да бидете милионери? Погледнете како да го постигнете тоа!

Според Џон Возик, тајната за станувањето милионер се крие во математиката и навиките.

Инвестирајте време во себе

Покрај спиењето и работата, имаме само 8 часа дневно за дополнителни активности. Токму затоа мора да најдете начин како мудро да го искористите ова време.

Прекрасни дворови за луѓе кои знаат да уживаат

Ова се неколку пример од прекрасно средени дворови, во кои сопствениците инвестирале повеќе пари за целосно да уживаат во своето омилено катче.