Запознајте ја Маја, хаска родена без шепи, која сега е најсреќното кученце во инвалидска количка

Понекогаш Маја може да изгледа како секое нормално куче од расата сибирски хаски, но, таа е нешто посебно.

Фристајл трикови со инвалидска количка

Арон Фотерингам има телесна попреченост целиот свој живот, а од третата година користи инвалидска количка. И покрај тоа, тој денес се занимава со екстремни спортови.