Копирањето е мајка на знаењето

Не се нервирајте и сфатете го туѓото копирање како комплимент.

Научно докажани начини да изгледате поатрактивно во машките очи

Истражувањата велат: носете црвено, смејте се на неговите шеги, замавнете со колковите, не држете строги диети...