44-годишен Индиец го освои Интернетот со неговите урнебесни имитации на познатите личности

Погледнете ги неговите најуспешни пародии на познатите личности кои несомнено ќе ви го подобрат расположението...

Лажни брендови кои никого не можат да излажат

Во денешно време по пазарите и во продавниците можат да се најдат секакви имитации на познати брендови.