Факти и занимливости за серијата „ИМЗ: Мајами“

Серијата „Истрага на местото на злосторството: Мајами“ започна да се снима во 2002 година, а сега се работи на нејзината 10 сезона. Во просек е гледана од околу 15 милиони гледачи само во САД...