Зошто треба да се внимава на незгодните прекари во именикот на телефонот?

Ова интересно видео ќе ви прикаже 10 ситуации, кои ќе ве насмеат и расположат, а ќе ви прикажат зошто треба да внимавате како ги запишувате луѓето во именикот на вашиот мобилен телефон.

Поезија: Љубопитност – пронајдок – почеток…

Јас седев на терасата од викендицата, со прекрстени нозе ја рушев монотонијата на просторот...
Датум: 13 јан 2011
, Автор: