Имагинариум | Кафе пауза

Креативни работилници и голема роденденска забава за деца за четвртиот роденден на Скопје сити мол

Скопје сити мол се стреми да создава креативен свет што ќе ги инспирира малите мозочиња да креираат чуда со нивната фантазија.
Датум: 29 сеп 2016
, Автор: