Разиграни минијатурни скулптури раскажуваат имагинативни приказни

Мали светови кои се преполни со креативни спомени, мечтаења и фантазии...

Во светот на фантазијата

Овие фотографии ќе ве вовлечат во светот на фантазијата и ќе ве одржуваат маѓепсани сè додека гледате во нив.

Во кој имагинарен свет би живееле вие?

Фантазијата и научната фантастика сè повеќе изгледаат како реалност поради напредокот на технологијата која ѝ дозволува брзо развивање...

Бајковита дигитална уметност

Чарли Боватер има неверојатна способност да ги спои бајката и дигиталната уметност во едно.