Интернет прелистувачите како тренди модели

Фотографката Викторија Пашута која живее и работи во Калифорнија, ги искористила иконите на светски познатите интернет прелистувачи и ги претворила во тренди модели.

9 највлијателни модни икони

Утврдувањето на тоа што најдобро прилега на физичкиот изглед , карактер , темперамент и правилниот начин на нивно носење им помогнало на одредени дами на „невин“ начин себеси да се изградат во модни икони.
Датум: 28 мар 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #32

Кога се будите со желба за онаа магична миризба, кога со замижани очи уживате во првата голтка и уживањето трае сè до последната... Очигледно, вие сте вистински љубители на кафето.
Датум: 23 мај 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #25

Совршена уметност во шолја полна со штотуку сварено кафе. Има ли подобар начин за започнување на денот? Одличен сервис за кафе, пеперутка во филџан, сосема доволно пена и многу кафен простор за вашите икони.
Датум: 21 мар 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #16

Густо еспресо на едната страна, чиста кафена подлога за вашите икони на другата... Љубителите на кафето и на боите на кафето сигурно ќе уживаат во оваа десктоп-позадина. Ќе ви овозможи уредност и естетика на работната површина.
Датум: 17 јан 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #14

Завршете ја годината со чисти мисли и без задачи кои висат во воздух за во 2011. Просторот од левата страна на позадината е голем и чист. Потрудете се таков да остане што подолго и во следната година.
Датум: 28 дек 2010
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #7

Едноставна позадина, со скоро еднобојна површина од која мистично и изненадувачки ѕирка кафе мотив.
Датум: 02 ное 2010
, Автор:

Уредете го вашиот десктоп со бесплатни икони по ваш вкус

Доколку сакате да го освежите изгледот на вашиот десктоп, „веб-сајтот FreeIconsDownload“ може да биде вистинската дестинација за таа цел.
Датум: 13 окт 2010
, Автор: