Икеа | Кафе пауза

ИКЕА ги рекреира познатите дневни соби од „Симпсонови“, „Пријатели“ и „Почудни нешта“

Некои соби ни делуваат толку познато, што веднаш прават да се чувствуваме како да сме дома, дури и ако никогаш претходно не сме биле во нив.

ИКЕА ви покажува како да го зголемите вашиот мал стан

ИKEA предложува неколку практични идеи за одлично искористување на вашиот мал, домашен простор.

Автобуски станици искористени во креативни маркетинг кампањи

Автобуските станици се одлично место за рекламирање, иако може да бараат употреба на доста труд и креативност.

Откачени суштества направени од зеленчук

Фотографот Карл Клејнер, за потребите на неговата рекламна кампања за Икеа, создал вкусни човечиња, односно суштества направени од плодови од овошје и зеленчук.

Уметноста на готвењето

Фактот дека готвењето е уметност се докажува со следниве неколку кратки видеа.

Креативна реклама на Икеа: 100 слатки мачиња во потрага по место за одмор

Познатата шведска фирма за мебел и за разни предмети во домаќинството „Икеа“, направила интересен експеримент, пуштајќи 100 слатки мачиња низ една од нивните големи продавници...
Датум: 10 сеп 2010
, Автор: