Најдобриот и најдискретниот начин да престанете да икате

Икањето може да се појави во многу незгодни моменти...

Необични медицински трикови за справување со секојдневни непријатности

За повеќето болести неопходна е консултација со доктор, но овие медицински трикови, можете да ги примените и сами, на своја рака.
Датум: 31 мар 2014
, Автор:

15 причини за 15 работи кои ги правиме секој ден

Плачењето, поцрвенувањето и икањето ги прифаќаме такви какви што се, без да се запрашаме зошто ни се случуваат...

Одговори на смешни прашања кои ги поставуваат дечињата

Дали понекогаш ви се случило да останете збунети кога вашето дете или внуче одеднаш ќе се сврти кон вас со некое прашање и љубопитно ќе почне да трепка?