7 причини зошто треба да бидете благодарни за вториот јазик што сте го научиле

Секое познавање на втор јазик нуди безброј придобивки коишто може да имаат големо влијание врз понатамошниот живот на една личност.

Седум заблуди за изучувањето на странски јазици

Без разлика за каква струка би се определиле во иднина или веќе сте се определиле, изучувањето на странски јазици е неизбежно.
Датум: 22 јан 2013
, Автор: