Поучна приказна која ќе ве убеди дека секое лошо носи и нешто добро

Што и да ви се случи, знајте дека постои добра причина за тоа.
Датум: 12 феб 2016

Ако сте психички силна личност, тогаш сигурно не ги кажувате овие работи

Дали се препознавате себеси дека ги кажувате овие работи?

8 вечни правила за животот и врските

Клишеата постојат со причина, тие се животни лекции.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #60

„Кафето не е само пијалак. Тоа е момент за уживање.“
Датум: 12 дек 2011
, Автор: