Природните убавини на Блискиот Исток

Спектакуларна природа, како и на секое друго место на нашата прекрасна планета...

Прекрасните канцеларии на Гугл во Израел

Пред извесно време Гугл ги отвори своите нови канцеларии во Тел Авив, Израел. Канцелариите опфаќаат 8 ката од зградата „Electra Tower“...

Живот покрај Медитеранот

Медитеранот го опфаќа регионот околу Средоземното Море и се протега на три конетиненти: Европа, Африка и Азија. Спојот на медитеранска клима и архитектура прави Медитеранот да биде една од најпосакуваните дестинации за патување.
Датум: 01 авг 2012

Луксузна куќа на плажа за 100% релаксација

Оваа луксузна, фантастично дизајнирана, софистицирана куќа на плажа, е во сопственост на едно израелско семејство кое живее во странство, а престојува во неа кога доаѓа во посета на матичната земја.