Следете ги овие 7 принципи и животот ќе ви биде полн со изобилства

Многу луѓе имаат контроверзен, па и негативен став кон парите, истовремено ги сакаат и ги сметаат за неопходни, додека од друга страна сметаат дека парите ги расипуваат луѓето. Затоа и луѓето немаат онолку пари колку што им се потребни.
Датум: 29 јан 2015
, Автор:

Планина од испечатени фотографии качени на Фликр во 24 часа

Артистот Ерик Кеселс ги преземал сите фотографии прикачени на Фликр во период од 24 часа, ги испечатил и ги расфрлал низ соба во уметничката галерија „Foam“, лоцирана во Амстердам.