Неверојатна можност: Изнајмете ја куќата во која е роден Хари Потер

Да не дојде со забуна, станува збор за куќата во која Хари Потер ја помина првата година од животот, пред лордот Волдеморт да ги убие неговите родители.

10 приватни острови што можете да ги изнајмите на Airbnb

Ако навистина сакате да избегате од секојдневната гужва, приватните острови се идеалното решение за вас.

Некои од најинтересните места кои можете да ги изнајмите на Airbnb

Постојат многу уникатни места кои можете да ги изнајмете на Airbnb. Можете да најдете замоци, куќи на дрво, локомотиви и речиси сè што ќе ви падне на ум.

Ако немате пријател, изнајмете го!

Се прашувате како? Продолжете да читате и ќе дознаете... :)
Датум: 15 јан 2013
, Автор:

Романтична куќичка на дрво со џакузи

Дали како деца сте копнееле да имате ваша лична куќичка на дрво, која би претставувала ваше лично скривалиште и интимен простор во кој никој нема да ве вознемирува?

Кутија за спиење на аеродром

Руските дизајнери од компанијата „Arch Group“ конечно успеаја да го направат нивниот прв малечок хотел, кој е наменет за дремнување. Тој се наоѓа на аеродромот Шереметјево во Москва.

Изнајмете го островот во форма на срце

Сопственик на овој прекрасен остров во форма на срце е Сер Ричард Бренсон, газдата на „Virgin Group“. Островот се наоѓа на реката Носа во Австрија и е наречен „Makepeace“.