Излет мјузик | Кафе пауза

Емин Џијан и Дерик Меј настапуваат во Детроит

Скопската продуцентската куќа „Излет мјузик“, заедно со маестро Емин Џијан, и пионерот на детроитската техно сцена Дерик Меј на 14 август ќе настапат на голем летен музички фестивал под отворено небо во Chene park во Детроит, САД.
Датум: 12 авг 2015
, Автор: