излез | Кафе пауза

Што да сторите кога ќе го заборавите името на некој кого штотуку сте го запознале?

Можеби не сте слушнале убаво, а можеби сте заборавиле. Тогаш влегувате во една непријатна ситуација од која сепак постојат овие неколку излези.

Што се случува кога го криете проблемот, а што кога ќе кажете што ве мачи?

Еве зошто не треба да молчите и да го игнорирате она што ве мачи, туку да му се доверите некому.
Датум: 22 окт 2014
, Автор:

5 чекори за излез од лоша љубовна врска

Доколку чувствувате дека оваа врска е лоша за вас, дека ви влијае негативно, а имате проблем да ја завршите, погледнете ги наредниве неколку чекори кои ќе ве донесат поблиску до тоа.

Загатка: Жаба во бунар

Една жаба е заглавена на дното од бунар длабок 30 метри...

Осаменост – стапица од која има излез

Осаменоста е стапица која бара напор, храброст и верба за да се побегне од неа. А ослободувањето од неа е многу слатко.

Игра на неделата: Пронајди го излезот

Низ текот на целата игра треба да собирате предмети кои можат да ви помагаат во играњето, како и за да го следите дејството внимателно.