Луди и нездрави диети на познатите кои не треба да ги практикувате

Притисокот од недоволно време, а поголем број килограми кои треба да се изгубат, најчесто резултира со погрешна одлука.

Мајка раскажува како бременоста ја излечила од анорексија

Приказната на Лаура е вистински доказ дека мајчинскиот инстинкт може да промени многу работи. Желбата нејзиното дете да биде здраво била посилна од сè...
Датум: 13 авг 2012
, Автор: