Ако чекате некој друг да ве направи среќни, секогаш ќе бидете тажни

Љубовните врски даваат привремена среќа која се случува само кога сте со некој кој навистина ви се допаѓа.

Начинот на кој природата нѐ учи да имаме посреќен живот

Кога бараме бескраен извор на среќа и задоволство, тогаш природата е изборот за кој не ни треба рецепт.

Најубавите топли извори во светот

Прекрасната природа ни дарила многу геотермални извори од кои во некои може да се бањате и уживате, а до други опасно е дури и да се приближите.

Големиот призматичен извор – колоритно чудо на природата

Најголемиот геотермален извор во Америка може да ве маѓепса со своите бои кои наликуваат на прекрасно виножито.
Датум: 10 мар 2012
, Автор: