Стилот на Витни Хјустон низ годините

Поп-дивата Витни Хјустон ќе ја паметиме, не само по нејзиниот прекрасен вокал и безвремените хитови, туку и по нејзиниот стил, кој доживеа најразлични трансформации низ годините.
Датум: 16 феб 2012
, Автор: