Идоли и високи потпетици

Жените меѓусебно се гледаат како конкуренција, не за работа или кариера (што до негде би било прифатливо), туку за вниманието на мажите...
Датум: 12 јан 2014
, Автор:

Вистинските хероини

Ќе живееме поздрав начин на живот тогаш кога ќе сфатиме дека вистинските херои и идоли на кои би требало да се огледуваме се тука околу нас. Тоа се нашите мајки, тетки, стрини, баби, пријателки...
Датум: 13 јан 2013
, Автор:

Одбирам да блескам!

Одбирам да бидам среќна, жедна за знаење, инспиративна и неповторлива. Мојот животен избор е да оставам трага со своето постоење!
Датум: 09 јун 2012
, Автор: