5 заблуди за среќните љубовни парови во кои сите веруваме

Треба да бидеме свесни за заблудите поврзани со среќните љубовни парови за да не дозволиме тие да ја обликуваат нашата врска врз основа на нереалистични очекувања.

Ана Винтур: Ова се особините кои ги има идеалниот кандидат за работа во светот на модата

Многу тајни за работата на Ана Винтур во „Вог“ можевте да откриете во филмот „Ѓаволот носи Прада“...

3Д скенер кои ги одбира идеалните фармерки за вашето тело

Замислете ситуација во која одма ќе знаете кои фармерки би биле идеални за вас, без да талкате цел ден по продавници...