Игри на гладните | Кафе пауза

Филм: Игри на гладните: Мокингџеј – втор дел (The Hunger Games: Mockingjay – Part 2)

Додека војната со Панем ескалира, Кетнис Евердин мора храбро да го води бунтот против Сноу

Книга: „Раѓањето на огнот“ – Сузан Колинс

Девојката која гореше, симболот на револуцијата се враќа во арената. Но овој пат, само победата не е доволна.

Филм: Игри на гладните (The Hunger Games)

Филм за жестоката борба за гол опстанок и рамнодушноста на околината кон тоа...