Игрите на гладните | Кафе пауза

8 дистописки книги за сите оние кои ја сакаат „Игрите на гладните“

Изборот е голем, а по некои од нив се снимени и филмови и серии.

Книга: „Мокингџеј“ – Сузан Колинс

Последниот дел од феноменалната трилогија, завршеток достоен за претходните два дела.