7 знаци дека сте на работ да бидете изиграни

Доколку се сомневате дека нешто не е во ред, погледнете ги следниве 7 сигурни знаци дека некој си игра со вас...

Game About Squares: Забавна заразна игра со квадрати

Ако сакате едноставни логички игри кои ги предизвикуваат вашата концентрација и способност за размислување неколку чекори однапред, сигурно ќе ви се допадне „да си го губите времето“ со Game About Squares.
Датум: 17 феб 2015
, Автор:

Најслатките функционални Лего коцки направени од чоколадо

Обично јадењето ЛЕГО коцки би се сметало за опасно и штетно, но јапонскиот артист и дизајнер Акирхиро Мизучи го решил проблемот, правејќи го сонот на секое дете – достапна реалност.
Датум: 14 авг 2014
, Автор:

Креативен татко го претвора капењето во забавна игра со ликови

Од Аватар до куклата Били, овој татко го претвора капењето во забавна игра со ликови и служи како пример за сите „новопечени“ родители.
Датум: 05 авг 2014
, Автор:

2048: Најзаразната игра на интернет

Бидете подготвени да потрошите барем 2 часа на оваа лесна аритметичка загатка за која не треба ниту да го фатите глувчето в рака.
Датум: 18 мар 2014
, Автор:

Дечиња кои „умешно“ се кријат играјќи криенка

Играњето криенка со мали дечиња е прекрасно искуство кое носи многу смеа во домот. Еве неколку фотографии кои сведочат за тоа. :)
Датум: 21 јан 2014
, Автор:

Сибирска хаска се радува во куп суви лисја

Само што нејзиниот сопственик ги собрал сувите лисја на куп, Буч решил да помогне. Неговата помош е дискутабилна, но неговата радост е видливо неизмерна.
Датум: 23 сеп 2013
, Автор:

Игра: Колку ви се брзи рефлексите?

Колку овци можете да застрелате? Имате 5 обиди за 5 овци.
Датум: 20 авг 2013
, Автор:

Друштвена игра за ужасни луѓе

Друштвената игра „Cards Against Humanity“ (Карти против човештвото) не е наменета за оние луѓе кои не можат да прифатат навредлива шега.

Забавна викенд игра: Соберете што повеќе топчиња со еден клик

Секое наредно ниво од вас бара да собирате за едно топче повеќе, па бидете внимателни бидејќи не ќе можете да станете од неа.

Постои ли детето во тебе?

Дали го исполнивте својот сон или само пораснавте?
Датум: 28 апр 2013
, Автор: