Забавни илустрации со паметна игра на зборови

Набан Абдулатиф е професионален графички дизајнер и илустратор од Оман, кој е познат по неговите забавни илустрации во кои вклучува паметна игра на зборови.
Датум: 07 јун 2014
, Автор:

Забавна и заразна игра на зборови

Ова е селекција на некои од најдобрите и најновите ракунски мудрости.
Датум: 16 феб 2013
, Автор:

Како гик би ја илустрирал љубовта?

Периодниот систем на хемиските елементи никогаш не изгледал толку неодоливо романтично!