Книга: „Облечен човек“ – Игор Џамбазов

„Овие приказни се обични приказни. Вистински, човечки и возможни. Иако во животов сè е одамна невозможно.“
Датум: 24 дек 2014
, Автор:

Книга: „Приказни од Мјаукедонија“ – Игор Џамбазов

„Значи не сте нормални Вие хомосапиенсите!“
Датум: 18 сеп 2013
, Автор:

Сурово искрени цитати од Игор Џамбазов

Не прашувај гаталец, прашувај паталец.

Најдобрите македонски хитови од 90-тите

Луди текстови, одлична музика, спотови снимани во Тајланд, Сиднеј и каде ли уште не, ова е генералната слика за квалитетната музика во Македонија во периодот на 90-тите години...