Фантастичен игло хотел кој го одзема здивот

Кој не би посакал да помине барем една ноќ во овој хотел?

Како да направите разнобојно игло во вашиот двор?

Креативно дизајнирано игло за кое ви се потребни 500-тина тетрапак кутии од млеко, снег и многу трпение...

Ски-центар инспириран од ескимските иглоа

Секоја приватна „кабина“ има огромен брачен кревет, камин на дрва, галерија и комфорен мебел. Големиот прозорец на едната страна обезбедува длабок и релаксирачки поглед во долината.