зрелост | Кафе пауза - Part 3

Како безболно да ја изгубите невиноста и да уживате во првото сексуално искуство?

Основното нешто што секоја девојка мора да го знае за да се чувствува добро е дека го прави тоа со вистинскиот партнер, а не со кого било.
Датум: 20 фев 2015
, Автор:

11 знаци дека 30-тите години од вашиот живот ќе бидат одлични!

Дали сте на прагот на вашите 30-ти? Време е да ја почнете новата декада од вашиот живот полни со позитивна енергија...
Датум: 25 дек 2014
, Автор:

13 карактеристики на зрелите мажи

Зрелите мажи зрачат со самодоверба, сила и искуство. Ова се дел од карактеристиките на зрелите мажи.
Датум: 20 дек 2014
, Автор:

15 знаци дека се однесувате постаро од вашата возраст

Ова се 15 знаци дека сте позрели од повеќето ваши врсници.
Датум: 24 сеп 2014
, Автор:

Како да изберете слатка зрела лубеница?

Не дозволувајте да ве излажат продавачите, пред ги извадите парите од паричникот, обрнете внимание на квалитетот на бостанот.
Датум: 11 авг 2014
, Автор:

30 работи кои треба да престанете да ги правите пред да наполните 30

Еве на што треба да престанете да трошите време во вашите 20-ти и воедно што треба да престанете да правите.
Датум: 23 јул 2014
, Автор:

Имаш пошта

Ќе се вљубите едно сосем обично утро, по подготвеното кафе донесено во кревет. Тогаш ќе ви светне една прекрасна идеја – го/ја сакам. Како пошта. Динг-донг – имате пошта.
Датум: 23 фев 2014
, Автор:

10 знаци дека можеби станувате возрасни

Стари сте онолку колку што се чувствувате, без разлика на вашите години. Сепак, овие неколку показатели можеби ќе ви докажат дека веќе сте влегле во светот на возрасните.
Датум: 26 ное 2013
, Автор:

Што треба да поседува еден возрасен маж?

Овие нешта, доколку не ги поседувате, ве издаваат дека сè уште не се пораснале...
Датум: 24 окт 2013
, Автор:

Табу – бу!

Дали кај нас сексот е табу тема? Колку од родителите отворено зборуваат со своите деца на таа тема? Ако сте решиле да не разговарате со своето дете за тоа, не значи дека „тоа“ не постои...
Датум: 22 сеп 2013
, Автор:

30 знаци дека имате речиси 30 години

Како што се наближува 30-тата година од вашиот живот, многу работи коишто претходно ви биле приоритет и предизвик, ви стануваат досадни или неостварливи. Не грижете се, сè е во ред со вас, но годините едноставно ги менуваат работите. :)

Синдромот Петар Пан

Едно е да те држи детскиот жар и елан за живот, друго е да одбиваш да пораснеш. На 25 години излегува со женска, а се однесува како да излегол со мајка му за да му купи сладолед и автомобилче.
Датум: 07 апр 2013
, Автор: