Сетете се на ова секогаш кога ќе посакате да зготвите храна во микробранова печка

Многупати досега сте слушнале дека треба да се ослободите од микробарновата печка и дека не треба да ја подготвувате храната во неа...

Еве што сè може да ви се случи ако не го чувате телефонот во спалната соба

Вештачката сина светлина од електричните уреди во нашиот мозок ги активира невроните кои нè спречуваат да се чувствуваме поспани.