Поезија: Зракот

Нејасен зрак кој продира во најраните утрински часови, те повикува како во далечен недопирлив сон, и трча пред тебе, а ти неосетно почнуваш да го следиш...
Датум: 29 ное 2013
, Автор:

Психолошка вежба која ќе ви го подобри расположението

Удобно наместете се на вашиот кревет, фотелја или кое било место кое вам ви е омилено. Затворете очи и замислете си блескав светлосен зрак како трепери пред вас...