Прва самостојна изложба на графичкиот дизајнер и сликар Зоран Кардула

На 6 ноември, петок, со почеток во 20.30 часот во арт-кафето „Концепт 37“ за прв пат пред скопската публика Зоран Кардула ќе ги прикаже своите дела интегрирани во вонредно возбудлива приказна наречена „Elegant, Beautiful, Mystical“ изработени во туш техника со дигитална обработка.
Датум: 05 ное 2015
, Автор: