Зона на тишината | Кафе пауза

Зоната на тишината – мексиканскиот Бермудски триаголник

На ова место часовниците запираат, радиото емитува чудна фреквенција, автомобилот станува бесшумен...
Датум: 12 апр 2012
, Автор: