Зомбијана | Кафе пауза

„Некои момци“ – Моќни илустрации со важна порака за различните мажи

„Некои момчиња сакаат пиво... некои момчиња сакаат домашен сок од шипка...“

„Некои девојки“ – Моќни илустрации со важна порака во кои секоја девојка ќе се пронајде

Креативна серија илустрации од кои ќе извлечете многу силна поука...