За оние со око соколово: Дали можете да го пронајдете знамето на Европската Унија меѓу крпите на плажата?

Креаторите на оваа загатка откриваат дека ви треба половина минута за решавање на загатката, а рекордот е 26 секунди. Дали можете да го најдете знамето за пократко време?

И кралицата на Велика Британија би сакала да живее тука

Лоциран во нов станбен комплекс во Краснодар, Русија, овој апартман е направен според барањата на сопственикот, кој сакал целокупниот дизајн да се развива околу една централна идеја – Обединетото Кралство.

Неверојатно: двегодишно момче ги знае сите држави во светот

Своите први зборови Шервин Сараби ги изустил кога имал само десет месеци, а сега, кога има полни 2 години, знае да ги наброи сите главни органи на човечкото тело и нивните функции, ги знае сите држави во светот...

Знамиња направени од храна

Вкусните знамиња се вистински предизвик да ја откриете земјата која стои зад храната, или пак да погодите која храна е употребена за знамињата.
Датум: 23 мар 2012
, Автор: