зло | Кафе пауза

Поучна приказна: Злото со зло се враќа!

Еднаш одамна живеел еден сиромашен и стар пустиник...

Препознајте ги злите луѓе: Ова се 5-те особини што ги крие лошото срце

Следниве 5 знаци ќе ви помогнат да ги препознаете луѓето со лошо срце, од кои најдобро би било да се држите настрана и да не се обидувате да им помогнете или да ги „поправите“.

Тоа што ќе го видите прво на оваа слика може да предвиди колку сте добри или злобни во вашата душа

Кога ќе бидете подготвени, пронајдете го вашиот одговор под сликата и прочитајте го неговото значење...

Артист со 6.000 шрафови направил моќен портрет кој ја претставува победата на љубовта врз злото

Уметнички проект кој посочува на неверојатната способност на љубовта да триумфира врз злото.

Принцезите на Дизни во злобно издание

Серијата е наречена „Twisted Princess“, а во неа славните женски ликови од цртаните на Дизни се претставени како најзлобни негативци.

Филм: Злокобен (Sinister)

Филм кој ќе ве натера да се плашите

Лудиот и комплициран свет на Чарлс Буковски низ фотографии и цитати

„Ако се случи нешто лошо, пиеш за да го заборавиш. Ако се случи нешто убаво, повторно пиеш, но за да прославиш. Ако пак, ништо не се случува, пиеш за да се случи.“
Датум: 23 авг 2012
, Автор: