Златна рипка | Кафе пауза

Капитол Мол со хуман гест го прослави денот на жената

Трговскиот центар во соработка со невладината фондација за деца со тешки болести „Златна рипка“, новотворената игротека „Посејдон“ и „Просветно дело“ ги вклучија најмладите во хуманост на дело каде им беа овозможени материјали за изработка на осмо мартовски честитки кои потоа беа прод
Датум: 09 мар 2015
, Автор: