Снежно-бела зима со црно палто: 30+ моќни комбинации

Ова е палто кое секоја девојка треба да го има. Поради црната боја е соодветно за секакви прилики, а поради класичниот стил може да се претопи со кое било друго парче.

Кежуал комбинации за релаксиран ден

Без разлика дали зборуваме за кафе со пријателките, шопинг или семеен собир, декември е периодот за слатки и секојдневни парчиња.

Инјектирајте весели бои во плакарот за повесела зима

Ладните месеци ја црпат целата енергија од нас, а и инспирацијата за носење весели бои. Така, започнуваме да носиме црно од глава до петици.

Освежете го изгледот со помош на црвената боја

Сигурно сте и вие меѓу големиот број жени кои го превртиле својот плакар и констатирале дека нема што да се облече. Уште потешко е да најдете облека во весели бои.

Зимска инспирација од модната сцена: Весели бои, шарени комбинации

Без разлика што за ваквото време карактеристична е темната палета на бои, на последните неколку модни недели дизајнерите успешно ги вметнаа и поживите нијанси во нивните зимски колекции.