Зигмунд Фројд | Кафе пауза

10 интересни цитати од Зигмунд Фројд кои ќе ве насмеат, но и замислат

Погледнете ги следниве 10 интересни цитати кои дефинитивно ќе ве насмеат, но и кои истовремено ќе ве натераат да се замислите за животот...

5 познати цитати од автори кои не ги кажале зборовите за кои им се дава заслуга

Ни криви ни должни, на овие петмина луѓе им се припишуваат цитати кои многу веројатно никогаш не ги изговориле или напишале.

Фројдов тест: Кои ви се најголеми приоритети во животот?

Решете го овој тест и дознајте кое е вашето гориво кое ве движи напред во животот.
Датум: 11 фев 2014
, Автор: