зевање | Кафе пауза

Зошто и кога најмногу зеваме?

Новите истражувања во оваа област укажуваат на една нова теорија, дека ние всушност зеваме за да го оладиме нашиот мозок.

Кафето и проѕевањето

„Проѕевањето е само тивок повик за кафе.“
Датум: 24 јан 2014
, Автор:

Слатки фотографии со животни кои ќе ве натераат да зевате

Зевањето е навистина заразно. Дури и следните фотографии може да ве натераат да зевате. Погледнете ги и обидете се да се воздржите. :)
Датум: 16 дек 2012
, Автор:

Одговори на смешни прашања кои ги поставуваат дечињата

Дали понекогаш ви се случило да останете збунети кога вашето дете или внуче одеднаш ќе се сврти кон вас со некое прашање и љубопитно ќе почне да трепка?