здрав | Кафе пауза

Ароматичен помфрит подготвен на здрав начин

Нема потреба да го пржите помфритот со многу масло за да биде вкусен и сочен.

Зелен алкален пијалак за одржување на здравјето и енергијата

Благодарение на крцкавата зелена јаболка и интензивниот ѓумбир, овој зелен тоник ќе ви помогне да го преживеете секој ден...