здравица | Кафе пауза

Креативни деверици: Нивната здравица инспирирана од Дизни песните ќе ве остави без зборови!

Музичката здравица претставувала комбинација од песните што ги пеат ликовите во цртаните филмови „Убавицата и ѕверот“, „Мулан“, „Кралот Лав“ и „Аладин“.

Што никако не смеете да правите на свадба?

Ова е свадбениот бонтон кој не смеете да го прекршите.
Датум: 28 мар 2014
, Автор:

7 забавни здравици кои можете да ги кажете во машко друштво

Здравиците се неопходен дел од пијанките во друштво. Тие се како мезе за ракија, како кикирики за пиво, како фстаци за вино. Да наздравиме во забавен и шеговит стил!
Датум: 26 мар 2014
, Автор: