10 застарени модни трендови што сè уште пречесто ги гледаме

Модните трендови можат да бидат навистина чудни. Додека некои од нив стануваат класика, другите се забораваат како никогаш да не постоеле.

Фотографии кои докажуваат дека со децата никогаш не е здодевно

Погледнете ги следниве урнебесни фотографии кои ќе ве убедат дека досадата и децата едноставно не одат заедно.

Што може да се случи ако престанете да ја бојадисувате косата?

Бојадисување на коренот, осветлување, затемнување... Има различни начини на кои можеме да ја смениме природната боја на косата.

15 здодевни клишеа кои ќе ги слушнете после раскинување

Врската која мислевте дека ќе трае засекогаш, партнерот за кој мислевте дека е вистинскиот, животот кој го испланиравте – повеќе ги нема.

Како да прекинете здодевен телефонски разговор?

Има денови кога едноставно не ни се прави муабет, а токму тогаш телефонот не престанува да ѕвони. А има и луѓе кои сакаат многу подолго да „висат“ на телефон одошто вие би сакале.
Датум: 27 јан 2014
, Автор:

Како да ги блокирате барањата за игри и апликации на Фејсбук?

Три едноставни чекори со кои ќе ги блокирате здодевните барања за игри и апликации на Фејсбук...