згодни | Кафе пауза

12 згодни млади актери кои веќе се центар на вниманието

Изгледа дека е време Енрике Иглесијас да се повлече. Постои уште една шпанска ѕвезда на која паѓаат жените ширум светот.

15 земји каде што згодните мажи се главната туристичка атракција

Па, дали сте подготвени да дознаете каде живеат најзгодните мажи во светот?

Сигурна варијанта: Зошто жените ги одбираат помалку згодните мажи?

Згодните мажи не секогаш се прв избор на убавите девојки, а еве и зошто...

Клучните разлики помеѓу згодните и убавите девојки

Убавината не се наоѓа во тоа дали сакате да ја одведе во кревет или не, туку дали сакате да бидете покрај неа.

Згодни момци кои читаат – Најголемиот хит на Инстаграм во моментов

Инстаграм профил на којшто може да се најдат фотографии од згодни момци кои читаат книги додека се возат во њујоршкото метро.